Close

Het is feest !

Ze staan klaar, 30 traktaties! Voor de kinderen 28 + 2 voor de juffen. Morgen is onze dochter jarig, 6 kaarsjes mag ze uitblazen. Dat laatste doet ze vandaag alvast, we vieren het vandaag samen met familie en vrienden. Het belooft een tropische dag te worden, dus water én waterpistolen liggen klaar!

Visite aan de ene kant en spelen met water aan de andere kant… Zal dat goed gaan?

Ik vind het nog steeds wel lastig om verjaardagen low-waste te houden, zonder dat ik zelf een week bezig ben met de voorbereidingen. Die tijd heb ik gewoonweg niet, zeker afgelopen week niet. De kinderen waren met Hemelvaart 2 dagen extra vrij, mijn moeder werd vanwege een operatie aan haar schouder opgenomen in het ziekenhuis en mijn vader was ook nog jarig. Tel daar bij op dat mijn vader vanwege zijn staar-operatie nog niet weer mag autorijden en ik dus zijn taxi was voor de bezoekjes aan mijn moeder. Gelukkig is ze inmiddels weer thuis en kan mijn broer in het weekend wat taken van mij overnemen.

Onze stoere meid duwt roltsoel+oma wel even naar de lift!

Van al onze kinderen heeft onze kleuter het wel het meest druk momenteel. Want in alle drukte haalde ze afgelopen week zwemdiploma A, nu is ze jarig, komende week gaat ze op schoolreis én haar keelamandelen gaan er uit. Iedereen zal wel begrijpen dat we het kinderfeestje even uitstellen.

Zo trots

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *